Logo Smeg

גלו את היתרונות הטמונים בבישול באדים

הבישול באמצעות אדים מהווה אלטרנטיבה לשיטת הבישול הקונבנציונלית. גלו גם אתם את היתרונות שבמגוון תנורי האדים של סמג

12/08/2018

במסגרת הפופולריות של בישול באדים אשר נמצאת ללא ספק בעליה בשנים האחרונות, פיתחה סמג תנורי קומבינציה הכוללים גם אפיה באדים ומשתלבים במטבח ביחד עם מכשירים נוספים של סמג כגון תנורים בנויים, מכונות קפה ומגירות החימום

מן הקווים האסתטיים לינאה, ויקטוריה, דולצ'ה סטיל נובו והקו הקלאסי

תנורי הקומבינציות של סמג שומרים על טעמם המקורי של התבשילים, על מרקמם המקורי ועל בריאותם

בתנורי האדים מתקיים איזון מושלם בין היעילות האנרגטית, חסכוניותו של השימוש אל מול יעילותו

ועיצוב מרשים ומותיר חותם, ההופכים ביחד את תנורי האדים לתוספת משמעותית בכל מטבח

מרביתנו מחפשים אחר תנור אפייה שיהיה פשוט וידידותי להפעלה, קל לניקוי ובעל עיצוב מרשים

ותנור הקומבינציות של סמג עונה על כל הצרכים האלו במלואם

התנור מציע מגוון רחב ביותר של שימושים, החל מבישול באדים ועד לצליה ולגריל, בעודו מספק

תבשילים בריאים וטעימים לחיך במגוון שיטות בישול

 

 

המשתמשים בתנור ייהנו מזמני האפייה הקצרים שהוא מספק - כ- 20-25% פחות

מזמני האפייה הסטנדרטיים, וזאת בנוסף לצריכת האנרגיה החסכנית שלו

התנור פועל בטמפרטורות גבוהות יותר מאשר תנורי האפייה הסטנדרטים, דבר היוצר סביבת אפייה לחה יותר, תוך כדי שילוב של שימוש במאוורר פנימי הקיים בתנור

בשונה מתנור אפיה סטנדרטי היוצר סביבת אפייה יבשה, הבישול באמצעות אדים הוא סלחני יותר

והתבשילים אינם מתייבשים ומתקלקלים בקלות במהלך אפייתם

ניתן גם לאפות בו מספר תבשילים בו זמנית, מבלי העברה של טעמים מתבשיל לתבשיל

ולחמם מחדש תבשילים, כמו אורז ופסטה מבלי לייבש אותם ולפגוע בהם כלל

התנור הקומפקטי מצוייד גם באלמנט גריל היכול להיות מופעל בשילוב עם המאוורר הפנימי של התנור

תכונה זו מאפשרת לבשר להיצלות לפני שהוא  מתחיל להתבשל, והתוצאה היא תהליך בישול מושלם שאינו דורש כל פעולה נוספת

כתוצאה, הופך הבישול בתנור לקל ופשוט יותר והצורך בניקוי כמעט ונעלם